Afbeelding

Aftellen naar Free From Food Expo

Nieuws

Nog enkele dagen en dan vindt in de Amsterdam RAI de Free From Food Expo plaats. Free From Food - op 21 en 22 november - is de internationale ontmoetingsplaats voor foodprofessionals op het gebied van biologisch, vegetarisch, veganistisch en voor functionele voeding en ingrediënten met positieve gezondheidsclaims. Op de beurs worden tevens de winnaars van de Gezonde Innovatie Awards bekend gemaakt.

De Free From Food Expo is dé ontmoetingsplaats voor leveranciers, producenten, retailers en experts van onderzoeksinstellingen, certificerende organisaties en vertegenwoordigers van belangenorganisaties voor mensen met allergieën en intoleranties. Op de vakbeurs tonen dit jaar 350 standhouders uit zo’n 50 landen de meerwaarde van moderne technologie en nieuwe ingrediënten voor consumenten. Retailers ervaren hier, hoe hun winkels in belangrijke klantenwensen kunnen voorzien.

Op de beurs tonen ook diverse genomineerden van de Gezonde Innovatie Awards op een speciaal Gezondheidsplein hun producten en initiatieven. Het gaat hier om Nederlandse producten en initiatieven van zowel producenten als retailers die meedingen naar de Gezonde Innovatie Awards, een initiatief van Foodlog en FoodPersonality. De winnaars worden op 21 november aan het eind van de dag op de beurs bekendgemaakt.

Bezoekers aan de Free From Food Expo krijgen ook een aansprekend tweedaags conferentieprogramma voorgeschoteld over actuele thema’s voor de detailhandel, voor plantaardige en veganistische voeding, en voor voedselproducenten en leveranciers van ingrediënten. Nog geen toegangskaarten besteld? Dat kan hier.


Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures