Commercieel directeur Willem Boon (l.) en manager Convenience & Buurt Eric Brosius in de Boon's Markt in Papendrecht.
Commercieel directeur Willem Boon (l.) en manager Convenience & Buurt Eric Brosius in de Boon's Markt in Papendrecht. Rob Keeris

Eerste Limburgse Boon’s Dagmarkt geopend

Door: Dave van Loon · leestijd 1 minuut Nieuws

Deze week is in Nieuwstadt de eerder aagekondigde eerste Limburgse Boon’s Dagmarkt geopend. Deze voormalige Plus-vestiging van de familie de Wit is de afgelopen weken vergroot en geheel volgens de laatste formuleuitgangspunten ingericht.

Bij binnenkomst zien klanten de bakkerij afdeling waar het bestaande broodconcept van Boon’s Dagmarkt is aangevuld met brood en vlaaien van een Limburgse bakker. De versafdelingen zijn rijkelijk aanwezig, naar eigen zeggen kenmerkend voor de formules van Boon. Zowel in vleeswaren als in vlees is de lokale invloed van de ondernemer merkbaar. Limburgse vleeswaren en het onmisbare zuurvlees zijn uiteraard aanwezig.

De winkel is vergroot waardoor er voor alle afdelingen meer ruimte is ontstaan. Wat blijft is de warme ontvangst door ondernemersechtpaar Peter en Annet de Wit en hun medewerkers. Peter de Wit: “We zijn erg blij met onze nieuwe winkel en de samenwerking met Boon, wij hebben de wensen van onze consument in deze winkel kunnen verwerken en zijn trots op onze nieuwe winkel. Het is nog mooier dan we op alle tekeningen en ontwerpen hebben kunnen zien.”

Willem Boon, directeur commerciële zaken; “We zijn natuurlijk trots dat de familie de Wit na jaren ondernemer te zijn geweest bij Plus zich aansluit bij onze formule. Komend jaar vieren wij het 10 jarig bestaan van de Boon’s Markt, en we zijn blij dat we dat ook met de consumenten in Nieuwstadt kunnen doen. Voor Boon Food Group is dit de eerste formulewinkel en zeker niet de laatste winkel in Limburg, gezien alle belangstelling die er door diverse partijen is getoond.”

“Met de opening van de winkel in Nieuwstadt kijken we terug op een goed jaar waarbij winkels vanuit de diverse formules onder de Boon-vlag zijn geopend”, aldus Boon. Eric Brosius, manager acquisitie: “Ook komend jaar gaan we door met het moderniseren van onze bestaande vestigingen te beginnen in Barendrecht, maar ook verwachten we nog diverse openingen van winkels vanuit diverse formules.”

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.