Afbeelding
Albert Heijn

Albert Heijn geeft zakelijke klant 10% korting op biologisch en plantaardig

Door: Dave van Loon · leestijd 1 minuut Nieuws

Ook in de zakelijke markt is er volgens Albert Heijn sprake van een groeiende behoefte aan gezondere en duurzame producten. Tegelijk hebben veel bedrijven door de opkomst van het hybride werken te maken met een veranderde behoefte voor de invulling van de lunch voor werknemers. Online bestellen bij Albert Heijn biedt daarvoor een oplossing en door zakelijke klanten standaard 10% korting te geven op het biologische en plantaardige assortiment, denkt Albert Heijn nog eens extra aan de behoefte van zakelijke klanten tegemoet te komen.

“Voor veel van onze klanten is duurzaamheid heel belangrijk, net als voor ons,” zegt Rob Heesen, directeur Business Development & Partnerships bij Albert Heijn. “Wij helpen onze zakelijke klanten op deze manier om makkelijker te kiezen voor biologische en plantaardige opties.” Bijvoorbeeld met AH Terra-assortiment.

AH Terra is een lijn eigen merken met 250 plantaardige producten die vorig jaar gelanceerd is door Albert Heijn. Afgelopen week heeft AH het assortiment nog eens met 50 nieuwe producten uitgebreid. Hiermee wil Albert Heijn bijdragen aan een duurzamer voedselsysteem en de eiwittransitie, aangezien een meer plantaardig voedingspatroon verlaagt de belasting op het milieu.

Met 1.900 biologische producten heeft Albert Heijn het grootste aanbod van alle grote supermarkten, iets waar het ruim 25 jaar geleden als eerste mee begon. Voor bijna alle dagelijkse boodschappen vind je bij Albert Heijn een biologische variant: van groente en fruit tot koffie, pindakaas en zuivel.

De aangekondigde vaste korting van 10% op biologisch en plantaardig is de volgende stap in de uitbreiding van het aanbod met een focus op gemak, zekerheid en voordeel voor de zakelijke markt. De supermarkt kondigde vorige maand al aan te groeien op de zakelijke markt. Albert Heijn weet klanten aan zich te binden met een ruim aanbod aan bezorgmomenten, een minimum bestelbedrag van € 50 en bezorging vanaf € 1,95.

Voor nieuwe klanten geldt nu een shoptegoed van € 50, zo kunnen zij het Bio- en AH Terra-assortiment ontdekken. Ook kunnen klanten achteraf betalen en hebben zij toegang tot 100 voordeelbundels.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.