De agf-afdeling van Boon's Markt in Barendrecht.
De agf-afdeling van Boon's Markt in Barendrecht. Guido Benschop

Linne heeft met opening Boon’s Markt weer een supermarkt

Door: Dave van Loon · leestijd 1 minuut Nieuws

Met de opening van een nieuwe Boon’s Markt heeft het Limburgse dorp Linne vanaf vandaag weer een supermarkt. Na de sluiting van de Jan Linders in september vorig jaar zat het dorp zonder winkel voor de dagelijkse boodschappen.

De afgelopen weken is de winkel volledig verbouwd en vernieuwd, aldus Boon Food Group in een persbericht. Het versplein van Boon’s Markt staat centraal in de nieuwe supermarkt. Klanten hebben de beschikking over een een grote agf-afdeling, vers brood en banket, waaronder ook de regionaal bekende vlaaien van bakker Hannen uit Herten.

Daarnaast biedt de winkel volgens Boon een uitgebreid assortiment aan vleeswaren, kaas, tapas, vers vlees, kip en vis. Bijzonder zijn de schappen met lokale producten, voorzien van nostalgische foto’s vanbeeldbepalende plekken in Linne.

De winkel wordt geëxploiteerd door de familie Geurts. “Wij zijn ontzettend trots op het resultaat,”zegt de familie. “De afgelopen dagen hebben veel inwoners al een kijkje genomen en iedereen isonder de indruk van de grootte en het aanbod. We willen de supermarkt zijn voor iedereen in Linneen omgeving, een plek waar mensen hun boodschappen doen en elkaar ontmoeten. Daarom hebbenwe zowel traditionele kassa’s als zelfscankassa’s en kunnen klanten ook via een app hunboodschappen scannen en afrekenen. Iedereen kan dus kiezen wat het beste bij hen past.”

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.