Nobility, de nieuwe smaakframboos van The Greenery

0
Leestijd: < 1 minuut

The Greenery plukt de vruchten van de samenwerking met Plant Sciences Inc. In samenwerking met deze Amerikaanse veredelaar introduceert de groente- en fruitleverancier het nieuwe frambozenras Nobility. De vrucht is smaakvoller, iets grover en steviger en sluit hierdoor goed aan op de wensen van de consument.

The Greenery tekende begin dit jaar een samenwerking met Plant Sciences Inc. Samen met dit in Californië gevestigde bedrijf heeft de groente- en fruitleverancier exclusief toegang tot nieuwe, smaakvolle rassen om zich zo te onderscheiden van de massaproductie van de gebruikelijke rassen. Naast smaak en houdbaarheid richt de selectie van de rassen zich ook plukgemak en aanvoerpatroon om zo een goed rendement voor telers op te leveren.

Het Nobility-ras is de afgelopen jaren uitgebreid getest en vanaf nu commercieel beschikbaar. De frambozen worden bij vier aangesloten telers van geteeld en zijn beschikbaar van september tot en met oktober. Door de uitstekende smaakeigenschappen is het product geselecteerd voor Sweet and Sunny, het premiumlabel voor zachtfruit van The Greenery.

Inlichtingen: The Greenery, 0180 – 65 69 77 | www.thegreenery.com