Nog meer versproducten bij Albert Heijn Genderenplein Hoofddorp

0
Albert Heijn heeft zijn nieuwste winkel aan het Genderenplein in Hoofddorp geopend. In deze winkel komt het nieuwste op vers bijeen. Dit is een vernieuwde Albert Heijn waar een aantal ontwikkelingen op het gebied van assortiment en formule bij elkaar komen. Zo geven we veel meer ruimte aan onze versproducten en hebben we een aantal nieuwe versconcepten toegevoegd.
Bij binnenkomst wordt de klant overweldigd door de hoeveelheid vers in de winkel. De winkelindeling kent een aantal speelse effecten waardoor klanten geïnspireerd worden; zoals de zelfpluk kruidentuin, de patisserie en het borreleiland. Het borreleiland kan de klant inspireren eens een andere borrelplank samen te stellen. Hoewel de ruimte voor vers enorm is gegroeid, hebben klanten door een efficiënt betaalgebied nog steeds een ruime keuze in houdbaar en non food behouden.
AH Genderenplein Hoofddorp - borrel

Bij al het nieuwe vers gaat het zeker niet alleen om agf, maar bijvoorbeeld ook om een breed assortiment aan kazen, patés en andere versproducten voor de borrelplank.

Wij geloven dat lekker vers eten bijdraagt aan een beter leven voor iedereen, stelt Albert Heijn in een persverklaring. Daarom zetten wij ons versassortiment dit jaar extra in de spotlights. “We maken een grote beweging in al onze verscategorieën. Dat begon met de revival van de aardappel begin dit jaar. Vorige en deze week voegen we meer dan 100 nieuwe producten toe bij de bereide maaltijden en sla en salades. En vanaf vandaag kunnen klanten de vernieuwde Allerhande Box bestellen.”