Afbeelding

Jeffrey Jansen nieuwe cco Hoogvliet

Door: Dave van Loon Personality's

Jeffrey Jansen is per 1 juli 2023 benoemd tot commercieel cirecteur (cco) van Hoogvliet Supermarkten. Hij vult de positie in die vrijkwam door de benoeming van Edwin de Maa tot ceo.

Jeffrey Jansen (52) heeft ruim 10 jaar commerciële functies bekleed bij supermarktketen C1000, waaronder die van commercieel directeur. Bij Jumbo was hij strategiedirecteur voor de Jumbo-formule. Na ervaring te hebben opgedaan met foodservice binnen La Place en Bakker Bart is hij dus weer terug in de supermarktbranche als verantwoordelijke voor het commerciële beleid van Hoogvliet.

“Hoogvliet is een bijzondere speler in het supermarktlandschap met een ijzersterke positionering als het gaat om wat de hedendaagse klant wil. Ik kijk ernaar uit om de formule verder te versterken”, aldus Jansen in een door Hoogvliet uitgestuurde persverklaring over zijn benoeming.

Edwin de Maa, ceo van Hoogvliet, is verheugd over de benoeming: “Met de komst van Jeffrey Jansen is de directie van Hoogvliet versterkt met met veel commerciële retailervaring en kennis, wat goed past bij onze ambitie. Samen met de ruim 6.000 medewerkers maken wij ons gereed voor de volgende fase van het bedrijf. Met veel vertrouwen en plezier kijk ik uit naar de samenwerking.”

Eerder dit jaar maakte Hoogvliet bekend dat Edwin de Maa per 1 juni is benoemd tot ceo. Hij volgde interim-directeur Fred van Heijningen op, die bij de Hoogvliet Groep betrokken blijft als directeur van de holding. De benoemingen volgen op een onrustige periode bij Hoogvliet, waar oprichter Leen Hoogvliet zich naar eigen zeggen genoodzaakt zag om in te grijpen.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.