Afbeelding

Dennis Berg versterkt Cooks Crossover als strateeg

Door: Dave van Loon Personality's

Met ingang van 1 februari 2024 is Dennis Berg van als commercieel strateeg in dienst getreden bij Cooks Crossover, adviesbureau op het gebied van trade marketing. Berg komt van TastyBasics, waar hij manager Marketing & Intelligence was. Berg treedt bij Cooks tevens toe tot het managementteam.

Dennis Berg werkte in het verleden ruim acht jaar voor bierbrouwer Grolsch, onder meer als category manager. Daarna ging hij aan de slag bij Bolletje, waar hij onder meer trade marketing manager was en later manager merkontwikkeling. Bij Bolletje werkte Berg ruim zes jaar. Zijn verbintenis met TastyBasics, producent van gezonde en zoveel mogelijk onbewerkte voeding, duurde minder lang, omdat Berg door Cooks werd benaderd. “Soms zijn er kansen die je niet aan je voorbij mag laten gaan”, aldus Berg op LinkedIn.

Cook CrossOver is een gerenommeerde specialist op het gebied van trade marketing en is voornamelijk actief voor leveranciers binnen fmcg. Met de pijlers sales enablement, category management, shopper marketing, digital commerce en commercial empowerment ondersteunt Cooks haar klanten bij het verbeteren van hun commerciële performance richting handelspartners en shoppers.

De komst van Dennis Berg zorgt volgens Cooks voor een verbreding van de kennis en ervaring binnen het strategische team van het bedrijf. Naast strategie heeft Cooks ook een sterke creatieve afdeling en wordt er gewerkt met ervaren project managers.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.