Afbeelding

Sandra Vingerling directeur retail Vrumona

Door: Gé Lommen Personality's

Sandra Vingerling wordt met ingang van mei directeur retail bij frisdrankenproducent Vrumona. Tot nu toe vervult Arjen Reijnierse die functie, maar dat is op interimbasis. Vingerling komt uit de eigen gelederen, zij is sinds eind 2018 werkzaam bij Vrumona.

Vingerling werkte in de jaren daarvóór o.a. bij Mars, PepsiCo, Cloetta, Red Bull en ‘Bos’ (een drankenleverancier met hoofdzetel in Zuid-Afrika). Bij Vrumona was zij key account manager voor Superunie en vervolgens sales manager voor landelijke afnemers in ‘out of home’.

In het verleden was er altijd een wisselwerking tussen managers bij Vrumona en bij Heineken. Heineken-mensen werden een tijd directeur retail bij dochterbedrijf Vrumona, om vervolgens weer terug te gaan naar Heineken (in een hogere functie, soms, maar sinds de verkoop van Vrumona door Heineken aan het Deense Unibrew lijkt aan dat patroon een einde te komen.

Reijnierse, die momenteel nog de functie van directeur retail bij Vrumona vervult, is nog iemand die van Heineken afkomstig was.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.