Afbeelding
Foto: Guido Benschop

Jasper Aansorgh naar SanoRice

Door: Dave van Loon Personality's

Jasper Aansorgh, tot voor kort country manager Benelux bij Hero, gaat aan de slag als chief commercial officer bij SanoRice, producent van gepofte rijst-, mais- en meergranenwafels.

SanoRice, een familiebedrijf en gevestigd in Veenendaal, geldt als grootste private labelproducent op het gebied van rijst-, mais en meergranenwafels, mét en zonder coating, als snack maar ook specifiek als babyproduct. Met productielocaties in Nederland, België en Italië is SanoRice goed voor circa drie miljard gepofte wafels per jaar.

Aansorgh deed zijn commerciële ervaring vooral op bij Hero, waar hij de laatste jaren country manager was en daarvóór onder meer sales & trade marketing director, maar werkte eerder ook in commerciële functies bij Kellogg’s en Wessanen. Bij SanoRice wordt Aansorgh per 1 maart chief commercial officer (cco) en wordt als zodanig verantwoordelijk voor het commerciële beleid.

SanoRice heeft geen eigen merkoperatie en de gepofte wafels vinden hun weg naar zowel retailklanten ten behoeve van hun huismerken als naar A-merken in binnen- en buitenland. Het bedrijf produceert reguliere producten, maar ook biologische wafels en wafels met fair trade en UTZ-certificering.

Bij Hero wordt de rol van Aansorgh voorlopig ingevuld door Jim Frandsen, general manager Hero Noord-Europa, terwijl er naar een nieuwe country manager wordt gezocht.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.