Afbeelding

Maarten Ebben naar Kwantum

Door: Dave van Loon Personality's

Maarten Ebben gaat aan de slag bij Kwantum. Hij wordt verkoopdirecteur voor Nederland en België bij de woondiscounter. Ebben vertrok vorig jaar oktober bij Plus, waar hij toen directeur winkeloperatie was.

Maarten Ebben vertrok vorig najaar bij Plus als derde directielid in korte tijd. Het was een indicatie dat het fusieproces bij Plus stroef liep. Uiteindelijk besloot ook ceo Duncan Hoy op te stappen. Ebben was afkomstig van Coop, waar hij eveneens een operationele directiefunctie had. Bij Plus werd Ebben naderhand opgevolgd door Herbert Schalkwijk.

De nieuwe functie bij Kwantum betekent het (voorlopige) vertrek van Ebben uit de sector. Ebben maakte zijn nieuwe functie - ‘sales directeur Nederland en België’ - zelf bekend op LinkedIn. “Een gave rol bij de grootste woondiscounter van Nederland en België. Ik kan niet wachten om samen met de ruim 2.000 collega’s een volgende stap te zetten in de groei en ontwikkeling van Kwantum.”

Zoals gezegd was Ebben jarenlang operationsdirecteur bij Coop en dáárvoor was Ebben dat jarenlang bij Jan Linders, het supermarktbedrijf dat tegenwoordig als grootste franchisenemer van Albert Heijn door het leven gaat.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.