Plus Retail met maaltijden ‘Uit de keuken van Plus’

0
Leestijd: < 1 minuut

Plus Retail heeft deze week een nieuwe reeks kant-en-klaarmaaltijden gelanceerd. Het zijn er zeventien in totaal en ze dragen de naam ‘Uit de keuken van Plus’.

Die zeventien maaltijden zijn onder andere: hutspot met Limburgs stoofvlees, rigatoni en Indonesische daging smoor met boontjes en nasi kuning, al met al gerechten uit de Hollandse, Italiaanse of oosterse keuken, of anders ‘de wereldkeuken’ (een wat gekke benaming van alle andere keukens bij elkaar als het niet Europees of oosters is).

Het moment van introduceren is wel opmerkelijk; in de week dat kinderen weer naar school gaan. Plus Retail spreekt dan ook over ‘minder moeite in de keuken’. Maar: ‘wel graag kwalitatief en vers eten’. De maaltijden zijn samengesteld en gekookt door chef-koks, aldus Plus Retail, maar het is niet gemeld hoe dat dan zit. Ginette Ykema, senior category manager bij Plus Retail, vermeldt in het persbericht dat ‘scherp is gekeken naar de voedingswaarde ervan’.

Om misverstanden te voorkomen: deze maaltijden gaan niet de maaltijden vervangen die medewerkers van een Plus-supermarkt in ‘de Makerij’ bereiden, de module van Plus Briljant 2.0.