Plus: wel opvolger Jan Brouwer, maar nog geen naam

0

Zoals eerder bekend gemaakt zal Jan Brouwer per 1 juli 2018 (as. zondag dus) zijn functie als CEO van PLUS Holding en PLUS Retail beëindigen. Gezien het snel naderende vertrek en de speculaties over zijn opvolging laat Plus nu weten dat in de opvolging van Brouwer is voorzien, maar dat het nog geen naam naar buiten kan brengen en niet precies kan vertellen wanneer de opvolger aantreedt.

“Na vier en een half jaar wordt het tijd om het roer over te dragen, het schip ligt prachtig op koers”, aldus Jan Brouwer in het persbericht over zijn opvolging. Kees Wantenaar, voorzitter van de Raad van Commissarissen: ”Jan is altijd een boegbeeld in de retail geweest. Wij zijn blij en vereerd de afgelopen jaren met hem samengewerkt te hebben. Onder zijn leiding heeft Plus zich verder kunnen ontwikkelen en heeft het een prachtige groei doorgemaakt tot voordeel van onze consumenten, onze ondernemers en medewerkers. Het spijt ons dat Jan Brouwer Plus gaat verlaten. Wij wensen hem een fantastische nieuwe fase in zijn leven toe.”

In de opvolging van Jan Brouwer is uiteraard voorzien, stelt Plus. “Wegens formele -externe- redenen kan op dit moment het exacte moment van aantreden en derhalve ook de naam van de nieuwe CEO nog niet worden prijsgegeven. De verwachting is, dat hier over niet al te lange termijn duidelijkheid kan worden verschaft.”