Protein by Globemilk zorgt voor groei van spieren én de categorie

0
Leestijd: < 1 minuut

Globemilk, een ondernemend familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van 100% Nederlandse melkproducten, pakt de rol van challenger in de zuivelcategorie verder op. Na de succesvolle lanceringen van Barista Milk en Ice Coffee is het nu tijd voor het volgende succes: Protein by Globemilk. Een lekkere en functionele melkdrink voor sporters.

Protein by Globemilk is speciaal ontwikkeld voor sporters. Dankzij het hoge eiwitgehalte van 20 gram per portie, geen vet én laag suikergehalte is het de perfecte drank voor na het sporten. Het helpt bij spierherstel, vult je energie aan en is daarnaast gewoon erg lekker! In de smaken Choco, Vanille en Salted Caramel. Het is niet voor niets dat al enkele topsporters zich gemeld hebben als fan

Protein is de volgende innovatie van Globemilk in het traditionele segment van zuiveldranken. Of is het zelfs categorie-overstijgend en kan het een toevoeging zijn aan de categorie energie- en sportdranken? Boordevol gezonde eigenschappen als vitamines, calcium en natuurlijk hoog eiwit. En dat in een verantwoord concept met laag suiker en 0% vet!

Zowel online als offline wordt Protein geactiveerd, waarbij de focus ligt op probeeraankopen. Het is namelijk ook gewoon een écht lekkere zuiveldrank. Offline wordt veel geïnvesteerd in de geloofwaardigheid van het merk middels ambassadeurs en fans. Daarna wil Globemilk uitrollen naar sportkantines en brengen we de consument naar de supermarkt. Activatie kan op maat worden afgestemd.

Meer weten over de mogelijkheden die Globemilk uw zuivelcategorie kan bieden? Kijk alvast op www.globemilk.nl en neem contact met ons op.

Inlichtingen: Globemilk, 06 – 10 51 86 98 (Rob Branje) | robbranje@globemilk.com