Logo
Deze Boon’s Markt heeft meteen links bij de ingang een groot aanbod maaltijden. Kennelijk moet het hier – het is vrijdagmiddag – snel bijgevuld worden. De drie dames die hier het personeel vormen, werkten met twee stoomovens. 
Wat ook opvallend is: de maaltijden die hier gepresenteerd worden, hebben soms de merknaam ‘G’woon’. Dat is het Superunie-huismerk voor vooral dkw, maar hier heeft Boon Food Group kennelijk besloten om die naam door te trekken naar die maaltijden.
Deze Boon’s Markt heeft meteen links bij de ingang een groot aanbod maaltijden. Kennelijk moet het hier – het is vrijdagmiddag – snel bijgevuld worden. De drie dames die hier het personeel vormen, werkten met twee stoomovens. Wat ook opvallend is: de maaltijden die hier gepresenteerd worden, hebben soms de merknaam ‘G’woon’. Dat is het Superunie-huismerk voor vooral dkw, maar hier heeft Boon Food Group kennelijk besloten om die naam door te trekken naar die maaltijden. Guido Benschop
Reportage

Boon’s Markt Barendrecht: meer vers, meer ambacht, meer ‘verwenwinkel’

Door: Gé Lommen Branche & Cijfers

Begin februari is de Boon’s Markt in Barendrecht eventjes dicht geweest, om ‘m vervolgens zo snel mogelijk weer te heropenen.Waarom? Omdat deze Boon’s Markt kennelijk ‘aan zijn plafond’ zat. 

Er moest gewoon meer bij: meer maaltijden, meer ruimte voor vers vlees van de slagerij, een groter assortiment tapas, vleeswaren en kaas, meer brood, meer banket, gebak en chocoladeproducten en de agf-afdeling is wat actiematiger gemaakt. En dit zegt ook iets: deze Boon’s Markt had zes kassa’s in bediening, maar na de heropening zijn het zes zelfscankassa’s en vier lijnkassa’s.


Bij de afdeling brood en gebak valt vooral het ‘verwenassortiment’ op. En de veelheid van leveranciers. Boon’s Markt biedt hier natuurlijk bro..