Riedel introduceert handijsjes van CoolBest

0
Leestijd: < 1 minuut

CoolBest, het gekoelde fruitsappenmerk van Riedel, vult het assortiment aan met een geheel nieuw en ijskoud product: CoolBest IJs. Strawberry Hill en Mango Dream, twee populaire en kenmerkende smaken van het merk, zijn nu ook verkrijgbaar als ijsje. Het product kwam tot stand in een samenwerking met Smart Ice en FrioFood en werd ontwikkeld volgens de CoolBest-principes: geen toegevoegde suikers en 100% fruit.

Dit is het eerste ijsproduct dat onder het merk CoolBest op de markt komt. Daarmee stapt het merk een volledig nieuwe categorie in. Het product is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Riedel, Smart Ice en FrioFood.

“Het gaat goed met CoolBest en we vonden het tijd worden voor iets nieuws. We hebben gezocht naar een product dat past bij ons merk en waar wij al het goede van onze huidige producten ook in kwijt konden. Zo kwamen wij op het idee om ijs te ontwikkelen. Hoe cool wil je het hebben? Dit jaar starten we met twee smaken, maar dat willen we volgend jaar zeker uitbreiden. We zijn erg benieuwd naar de reacties!”, vertelt Tim van der Hulst, Marketing Manager CoolBest bij Riedel.

CoolBest IJs wordt per vier stuks verkocht en ligt bij Jumbo, Nettorama en de grotere Albert Heijn-winkels.

Inlichtingen: Riedel, 0318 – 67 99 11 | www.riedel.nl