UW-S en Supermarkt.team slaan handen ineen

0
Leestijd: < 1 minuut

UW-S en Supermarkt.team gaan samenwerken op het gebied van contentcreatie en -distributie voor supermarktmedewerkers. Specifiek gaat het om het ontwikkelen van prikkelende content voor de schermen van UW-S die inmiddels in honderden supermarktkantines hangen.

Samen zorgen Supermarkt.team – kantinekrant voor medewerkers en managers van supermarkten – en UW-S – specialist in digitale instore communicatie – ervoor dat supermarktondernemers zich kunnen onderscheiden met relevante content voor hun medewerkers waardoor deze goed geïnformeerd en geïnspireerd op de winkelvloer staan. Daarnaast kunnen spelers in de supermarktbranche, die met hun kennisartikelen in Supermarkt.team verschijnen, er voortaan van verzekerd zijn dat hun informatie ook via dit digitale kanaal rechtstreeks bij de doelgroep terechtkomt.

De juiste boodschap, de juiste plaats

De samenwerking zorgt ervoor dat supermarktmedewerkers via de kantineschermen steeds kunnen rekenen op relevante content. UW-S en Supermarkt.team willen geen standaard informatie, maar zijn altijd op zoek naar onderscheidende content die past bij de doelgroep van supermarktmedewerkers. Samen brengen zij de juiste boodschap op de juiste plaats.

Meer weten?