Servero lanceert Rode Kool Met Appel – 100% natuurlijk

0

Servero introduceert dé nieuwe standaard in rode kool met appel, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Bij Servero snappen we dat rode kool zoet moet smaken, maar wat ons betreft hoeft dat niet per se door een grote hoeveelheid suiker toe te voegen. We gebruiken appel als smaakmaker.

Door naast de mix van friszoete appels een milde, langgerijpte kruidenazijn te gebruiken voor een frisse bite, hoeven we nog maar een snufje zout en suiker te gebruiken. Géén gemodificeerd zetmeel, geen conserveermiddelen en geen kunstmatige geur-, kleur-, en smaakstoffen. 100% natuurlijk dus.

Bij Servero willen we consumenten helpen aan hun dagelijkse portie gezondheid. Onze missie is om het goede van groente en fruit zo veel mogelijk te behouden door tijdens het verwerken zo min mogelijk toe te voegen en toch de lekkerste te zijn. Dat noemen we ‘natuurlijk de lekkerste’.

Dat wij het verschil kunnen maken, hebben we bewezen met Servero 100% Appelmoes. Er kan er natuurlijk maar één de lekkerste zijn. Servero Rode Kool Met Appel is binnenkort beschikbaar in twee varianten, Original en Biologisch. En in een kleine en een grote pot, voor ieder wat wils.

Inlichtingen: Servero, 06 – 21 59 03 40 | www.servero.nl