SIAL: niet uitstellen, maar zelfs overslaan

0
Leestijd: < 1 minuut

Het leek er lang op dat de beurs SIAL in Parijs door zou gaan, maar uiteindelijk heeft de organisatie toch bekendgemaakt dat het niet doorgaat dit jaar. O, maar dan wellicht volgend jaar? Nee, in 2022. En dat is eigenlijk de volgende die al op de planning stond.

De SIAL is, zoals bekend, een enorm grote levensmiddelenbeurs in Parijs (wee degene die daar nog nooit geweest is…), die om de twee jaar wordt gehouden, altijd in oktober. De beurs van dit jaar wordt dan ook niet verschoven naar een latere periode of naar oktober volgend jaar, nee, de organisatie wijst oktober 2022 aan als het volgende moment. Dat wil dus zeggen dat de beurs niet verschoven wordt, maar echt helemaal geannuleerd, overgeslagen.

Naar verluidt zouden exposanten van de beurs hierom hebben verzocht. De organisatie, die onderdeel is van vastgoedconcern Unibail-Rodamco, spreekt van ‘een aanhoudend gecompliceerde context’. (Je hoort het een Fransman bij wijze van spreken al zo elegant zeggen: ‘un contexte continu compliqué’… wij zouden zeggen: ‘un contexte coronal’.)