Sore Baby Mais Fingers: het gezonde tussendoortje

0
Leestijd: 2 minuten
Met Baby Mais Fingers van Sore maken kinderen de natuurlijke stap van vloeibaar naar vast voedsel. Mais Fingers zijn gezonde tussendoortjes op basis van biologische maïs en zijn door hun eenvoud geschikt voor vrijwel alle jonge kinderen vanaf ongeveer zes maanden.
Sore Baby Maïs Fingers bestaan voor 99,5% uit biologische mais – en verder helemaal niets. Het product is dus volledig clean label. Baby Mais Fingers bevatten geen geur-, kleur-, en kunstmatige smaakstoffen, zout of suiker en zijn lactose- melk- en glutenvrij. Ze passen uitstekend in een gezond dieet voor jonge kinderen.

Baby Mais Fingers vormen door hun eenvoud gezonde tussendoortjes en zijn geschikt voor vrijwel alle jonge kinderen vanaf zes maanden. Door de combinatie van eigenschappen zijn deze ook aan te bevelen voor baby’s met een koemelk- of glutenallergie. Met Sore Baby Mais Fingers leren baby’s vast voedsel kauwen en uit het eigen handje eten. Deze traktatie smelt in de mond en kan dus geen gevaar opleveren.
   
Sore produceert innovatieve biologische producten voor kinderen op basis van gezondheid, groei en beleving. Baby Mais Fingers zijn er in twee varianten: naturel en aardbei. De consumentenadviesprijs is € 1,59 Sore Baby Mais fingers zijn inmiddels bij diverse supermarktketens verkrijgbaar. De omzet per winkel is sterk groeiend.
Inlichtingen: Sore (Remi Hooyman), 06 – 22 43 59 68 (www.sorebv.com)
{jcomments off}