Spar City opent deze week in Deventer

0
Leestijd: < 1 minuut

Aan de Keizerstraat in Deventer wordt aanstaande donderdag 4 juli een nieuwe Spar City geopend. De Keizerstraat is de aanlooproute vanaf het station richting het centrum van Deventer. Dit moet de entree van de stad worden en de gemeente gaat de komende periode hard aan de slag om de straat de allure te geven die het verdient. Voor ondernemer Martijn ten Berge is het inmiddels de derde Spar City.

Het city-format van Spar is te vinden in binnensteden door heel het land. Inmiddels zijn het er een kleine veertig. De Spar City-winkels bieden een compleet assortiment; er zijn ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie. Kortom, alles voor de dagelijkse boodschap is volgens Spar verkrijgbaar. Met deze winkels richt Spar zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden, daar waar de klassieke Spar-formule vooral wijk- en buurtfunctie vervult.

Het eerste weekend na de opening vindt in Deventer het jaarlijks terugkerend straattheaterfestival ‘Deventer op Stelten’ plaats. Een mooi moment om de inwoners van en bezoekers aan Deventer kennis te laten maken met deze nieuwe winkel met mooie deals, vindt Spar.

Martijn ten Berge opent met de nieuwe winkel in Deventer zijn derde vestiging. Naast deze nieuwe vestiging is hij ook ondernemer van Spar City Zwolle en Spar City Zutphen.