Spar komt met maaltijdbox voor kerstdiner

0
Leestijd: < 1 minuut
Voor wie geen zin heeft om met Kerst uren in de keuken te staan komt Spar met een maaltijdbox voor een kerstdiner. De doos bevat alle benodigdheden voor een diner met vier gangen voor twee personen en kost € 24,50.
Voor mensen die geen zin hebben om uren in de keuken te staan of niet weten wat als kerstdiner op tafel te zetten, heeft Spar onder naam ‘lekker makkelijk’ een speciale kerstbox. De maaltijdbox kan sinds gisteren, zowel in de winkels als online, besteld worden. De box bestaat uit ingrediënten voor een 4-gangendiner (garnalencocktail, bospaddenstoelensoep, een hoofdgerecht met varkenshaas met serranoham en een dessert van Almhof. De box is bedoeld voor twee personen.
Naast de ingrediënten bevat de box ook bijbehorende receptenkaarten. De gerechten zijn volgens Spar eenvoudig te bereiden. Ze vragen weinig voorbereiding en zijn gemakkelijk klaar te maken.
De box is tot 13 december te bestellen voor € 24,50. Deze vroege bestellers krijgen er een extra Spar-cadeaukaart ter waarde van € 5,- bij. Daarna is de box ook nog voor deze prijs te bestellen maar dan zonder de extra cadeaukaart. Vanaf vrijdag 22 december staan de bestelde boxen dan in de Spar-winkels om afgehaald te worden. De box wordt dus niet thuisbezorgd.