Spar-MT met ondernemers ‘aan de keukentafel’

Nieuws

Leden van het managementteam van Spar zijn in groepjes van twee te gast geweest bij tien Limburgse Spar-ondernemers. De gesprekken ‘aan de keukentafel’ werden gevoerd ter voorbereiding op een tweedaagse managementbijeenkomst die in het teken staat van de omvorming van Spar van een groothandel tot een retailorganisatie.

‘Aan de keukentafel’ is in alle openheid besproken wat Spar-ondernemers “beweegt, inspireert, wat hen bezighoudt en waar zij zich zorgen over maken”, aldus Spar in een persbericht. Het initiatief doet denken aan ‘Bij Evelyn aan de keukentafel’, al jarenlang een veelgelezen rubriek in FoodPersonality waarin managers van supermarktbedrijven en levensmiddelenproducenten openhartig hun verhaal doen aan Evelyn Günther.

De Spar MT-leden hebben door de gesprekken meer inzicht gekregen in het reilen en zeilen binnen ondernemersgezinnen. Het initiatief om de gesprekken te voeren maakt deel uit van het veranderingsproces van groothandel naar retailorganisatie waar Spar aan werkt. Niet alleen de MT-leden maar ook de Limburgse ondernemers waren achteraf positief. “Dat moeten we vaker doen”, was volgens Spar een veelgehoorde reactie.

“Alleen op basis van wederzijds begrip kunnen we samen bouwen aan versterking van de Spar-formule”, aldus directeur Sjaak Kranendonk. “Het waren leerzame ontmoetingen voor ons. We zullen dit initiatief zeker herhalen.”

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.