Spar opent 150e Spar Express

0

Sinds de eerste opening van de eerste Spar Express bij een tankstation van de EG Group eind 2017, heeft Spar gemiddeld twee vestigingen per week uitgerold. Ook de komende periode gaat Spar verder met het openen van nog eens circa 50 Spar Express-winkels bij tankstations van Texaco en Esso langs snelwegen en aan het onderliggende wegennetwerk zoals provinciale wegen en in of bij steden en dorpen.

Het Spar Express-format heeft een kleine winkeloppervlakte en richt zich op het gemak van direct gebruik en het dagelijkse boodschappen kunnen doen, altijd en overal. Vaak ook 24 uur per dag.

Spar Express Eemakker in Eemnes biedt klanten een brede oplossing voor eten en drinken. Voor de ‘directe consumptie’ is er de vernieuwde Go Fresh Bakery met een uitgebreide keuze uit o.a. vers belegde broodjes, verse smoothies en yoghurt, verse koeken en broodsnacks, bake-off broodjes en brood van de ambachtelijke bakker. Aan dit assortiment zijn onlangs ook de verse pizza’s, pancakes en ‘loaded’ frites toegevoegd. Go Fresh bakery is een samenwerking tussen tankstationexploitant EG en Spar, waarbij nog meer wordt ingespeeld op de veranderende behoefte van de consument.

Bijzonder is dat de consument hier ook terecht kan voor de dagelijkse boodschappen voor de komende 8 á 10 uur en dat de ‘maaltijd voor vanavond’ daarmee onder handbereik is.