Spar reorganiseert afdeling category management

0
Met ingang van april krijgt de afdeling Category Management van Spar een ander aanzien. In navolging van de winkels wordt de afdeling georganiseerd rondom consumptiemomenten. De indeling wordt als volgt: ‘ontbijt’, ‘lunch- & borrel moment’, ‘maaltijd- & koffiemoment’ en ‘service & kioskmoment’. De verantwoordelijkheid van ieder moment komt bij een groep category manager te liggen.
Met ingang van 1 april is Stephan Verpoort groep category manager voor het moment ‘ontbijt, lunch & borrel’. Marian Gerritsma is benoemd als groep category manager ‘service, kiosk & non food’. De functie van groep category manager ‘maaltijd & koffie’ wordt met ingang van 16 april ingevuld door Tom Berden. Berden heeft de afgelopen jaren bij Jumbo en BP gewerkt als category manager en formulemanager.
Stephan Verpoort zal zelf de groepen vleeswaren & kaas oppakken. De category managers in dit team zijn Dorien Wesseloo en Saskia Wempe. Tom Berden wordt in dit team ondersteund door de category managers Coen Braam, Susan Busser en Max Schräder. Marian Gerritsma zal zelf ‘service & kiosk’ op zich nemen. Voor de functie van category manager voor de groepen non-food, drogisterij, tabak en bloemen & planten staat nog een vacature open.
Hans Rombouts is vanaf 1 april projectmanager category management en zal o.a. deelnemen aan de implementatie van een nieuw ERP. De eindverantwoordelijkheid van de afdeling category management ligt in handen van Geertrui Klostermann (hoofd category management).