Stuur in die winkels!

0
Leestijd: 2 minuten

Op 25 november vindt het derde Supermarktvastgoedcongres plaats. Op dat congres voor vastgoedprofessionals uit de wereld van het supermarktvastgoed vindt eveneens voor de derde keer de uitverkiezing van de Mooiste Supermarkt van Nederland plaats. Supermarktorganisaties worden nadrukkelijk uitgenodigd om winkels die in de afgelopen anderhalf jaar zijn gerealiseerd te nomineren. Ook individuele supermarktondernemers kunnen hun nieuwe of ingrijpend verbouwde winkel nomineren.

Het Supermarktvastgoedcongres wordt georganiseerd door het platform Supermarkt & Ruimte|BVDW en vakblad FoodPersonality. De vorige edities van het congres, waar ruim 80 professionals uit de wereld van supermarkten en vastgoed bijeen waren, kenden in 2012 als winnaar van de verkiezing Mooiste Supermarkt van Nederland de Albert Heijn aan de Van Schevichavenstraat in Nijmegen (als binnenstadssupermarkt) en de Agrimarkt in Middelharnis (als solitaire supermarkt), vorig jaar won Dekamarkt met haar volledig nieuwe vestiging in Krommenie.

Tijdens de laatste editie hadden 11 supermarktorganisaties bij elkaar maar liefst 23 supermarktlocaties genomineerd. Vanwege het succes en de positieve weerklank van de vastgoedprijs in de sector en de samenleving, organiseren we ook dit jaar de uitverkiezing.

Supermarktorganisaties worden opgeroepen een selectie van maximaal drie mooiste supermarkten te nomineren die de organisatie heeft gerealiseerd of heeft laten realiseren in de periode van 1 januari 2013 tot 1 juli 2014. Dit jaar worden uitdrukkelijk ook supermarktondernemers uitgenodgigd om hun projecten te nomineren. Tot 31 augustus a.s. kunnen supermarktlocaties worden ingezonden.

Onder mooiste supermarkt wordt in het kader van deze vastgoedprijs verstaan een supermarkt die zich qua architectuur en vormgeving en/of qua locatie in positieve zin onderscheidt van het gemiddelde. Het kan zowel om compleet nieuwe supermarkten gaan als om verplaatste of sterk uitgebreide en verbouwde supermarkten. Formule-ombouw als zodanig telt niet mee, tenzij deze gelijktijdig gepaard is gegaan van een ingrijpende uitbreiding of verbouwing. 

Voor meer informatie over de inzendprocedure kunt u mailen naar: vakblad@foodpersonality.nl