Supermarkt & Ruimte studiereis naar IJsland

0
Leestijd: < 1 minuut

Van 1 tot en met 3 april aanstaande organiseert Supermarkt & Ruimte opnieuw een studiereis. Na Kopenhagen in 2017, Dublin in 2018 en Innsbruck in 2019 gaat de reis ditmaal naar Reykjavik. De hoofdstad van IJsland is een bijzondere en unieke bestemming, ook als het gaat om supermarkten.

Op IJsland zijn namelijk uitsluitend nationale formules actief. Gezien de geografische ligging en klimatologische omstandigheden van IJsland worden de meeste producten geïmporteerd. Wat heeft dit voor effect op foodretail? Ook dit jaar bezoeken we weer diverse concepten. Van discounter Bonus tot Hagkaup, Kronan en het 10-11 convenience concept.

Stuk voor stuk unieke IJslandse concepten. Daarnaast ontbreekt het ook niet aan cultuur, historie en fun. We gaan Reykjavik echt ontdekken. Deze Studiereis is een uitgelezen mogelijkheid om te netwerken met professionals uit de supermarktvastgoedbranche. De groep bestaat uit deelnemers van zowel supermarktformules als vastgoedpartijen. De groep zal uit circa 15 personen bestaan. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Voor aanmelden, het programma of meer informatie over deze studiereis IJsland stuurt u een mail naar: info@supermarktenruimte.nl