Tweede Spar City in Arnhem

0

Op donderdag 21 mei opent Luke van Gelder aan de Koningstraat in Arnhem een nieuwe Spar City. Bijzonder aan deze locatie is de toevoeging van een The Tosti Club-module.

Ondanks de coronacrisis heeft ondernemer Luke van Gelder voldoende vertrouwen om nu deze winkel te openen. Op Hemelvaartsdag – een vrije dag – nog wel. Met de nieuwe winkel aan de Koningstraat, bij een knooppunt van winkelstraten in het centrum van Arnhem, is dit de tweede Spar City in Arnhem en tevens de tweede Spar City voor ondernemer Van Gelder, die in 2014 ook de City-vestiging opende aan het Willemsplein na bij Centraal Station.

De stadswinkels van Spar zijn te vinden in binnensteden door heel het land. Ze bieden een compleet assortiment. Zo zijn er ingrediënten voor een snel ontbijt, een gezonde lunch of een gemakkelijke avondmaaltijd, maar ook allerlei producten voor directe consumptie zoals in deze vestiging tosti’s die ter plaatse vers bereid worden. Uiteraard kunnen er ook ‘gewoon’ boodschappen worden gedaan.

De toevoeging van een The Tosti Club-module aan een Spar-winkel is niet nieuw. In 2019 had de Spar City in Zwolle aan het Lubeckplein de primeur.