Uitgeverij Agrio sluit zich aan bij foodbanen.nu

0
Leestijd: < 1 minuut

Uitgeverij Agrio is deze week toegetreden tot het netwerk van Foodbanen.nu, de nieuwe vacaturesite gericht op food & agro. Samen met de partnersites, waaronder FoodPersonality, bereikte Foodbanen.nu maandelijks al meer dan 300.000 professionals in food & agro. Door de aansluiting van Agrio groeit dit door naar 500.000 en heeft Foodbanen.nu nu ook een groot bereik in het domein van de landbouw.

Foodbanen.nu is een crossmediaal arbeidsmarktplaform voor professionals in de agro, food & drinks branches. Foodbanen.nu brengt vraag en aanbod van vacatures binnen de hele voedselketen van boer tot bord, samen. Foodbanen.nu werkt samen met verschillende uitgeefpartners. Vacatures worden via een slim algoritme gebaseerd op opleidingsniveau en foodtype automatisch doorgeplaatst naar relevante partnersites. Foodbanen.nu is een initiatief van uitgeverij Alea Publishers.

Adjunct-directeur Agrio, Mark Oude Luttikhuis over de samenwerking: “Door het plaatsen van meer en relevante agrovacatures op basis van deelsector en/of regio versterken we zowel onze eigen portals als Foodbanen.nu. Daarnaast worden er voor (door)plaatsingen van vacatures gunstige tarieven gehanteerd. Daarmee bieden we de agribusiness een nieuw en interessant extra wervingskanaal aan”.

Roeland Dobbelaer, uitgeefdirecteur Alea Publishers: “We zijn bijzonder verheugd over deze samenwerking. Agrio is een prachtig club, met een enorm bereik. Door de samenwerking kunnen we nu ook met recht zeggen dat Foodbanen.nu het grootste bereik in food & agro biedt!”