Unilever introduceert kleurrijke groentewraps van Knorr

0
Leestijd: < 1 minuut

Unilever introduceert Knorr groentewraps: kleurrijke wraps gemaakt met 35% groente. De wraps zijn verkrijgbaar in twee varianten: bieten en wortel. De groentewraps zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Jumbo en Albert Heijn in het Mexicaanse schap.

Uit onderzoek van het Voedingscentrum blijkt dat de Nederlandse consument gemiddeld 131 gram groente per dag eet, terwijl de aanbevolen hoeveelheid 250 gram is. Knorr heeft als doelstelling om Nederlanders te inspireren om meer groente te eten en wil laten zien dat dit op meerdere eetmomenten van de dag mogelijk is. Door de groente in de wraps krijgen consumenten op een makkelijke manier wat meer groente binnen, zonder het eetpatroon drastisch te veranderen.

De Knorr groentewraps maken het eenvoudig om wat extra groente aan een maaltijd toe te voegen. Knorr geeft hierbij inspiratie voor recepten met lekker veel groente. Niet alleen voor het diner, maar ook voor tijdens de lunch, als snack of borrelhap. De kleurrijke wraps zijn gemaakt van 35% groente en verkrijgbaar in twee varianten: bieten en wortel.

Vivian Hordijk, marketingmanager Knorr: “In 2019 zijn we begonnen met de relaunch van Knorr. Met de vernieuwde Wereldgerechten hebben we laten zien hoe lekker groenten kunnen zijn met de juiste bereiding. We zijn blij dat we nu ook de Knorr Groentewraps aan ons assortiment kunnen toevoegen, waardoor je op een makkelijke én smaakvolle manier meer groente kunt eten. Je kunt er alle kanten mee op! Vul de wraps met lekker veel groente, voor een heerlijke snack, Mexicaanse avondmaaltijd of snelle lunch.”

De Knorr Groentewraps zijn opgenomen bij Albert Heijn en Jumbo en zijn daar te vinden in het Mexicaanse schap. De consumentenadviesprijs bedraagt € 2,49.

Inlichtingen: Unilever, 010 – 439 4911 | www.knorr.nl