Upfield introduceert soja- en amandeldrinks van Becel

0

Upfield, het nieuwe bedrijf dat voortkomt uit de verkoop van de geelvettendivisie van Unilever, komt met een opmerkelijke introductie: plantaardige drinks van Becel.

Want waarom koemelk drinken als je ook kunt kiezen voor een plantaardige (‘vegan’) variant? Een verschuiving naar meer plantaardig eten en drinken is beter voor de aarde en ook nog eens goed voor de gezondheid. Daarom introduceert Upfield, de nieuwe naam van Unilevers voormalige geelvettendivisie, 100% plantaardige drinks in de supermarkt.

Er zijn vier varianten: Sojadrink, Amandeldrink, Choco-Hazelnootdrink en Vanille-Sojadrink. De drinks zijn een bron van Omega 3 en bevatten minimaal 50% minder suiker dan koemelk en minimaal 30% minder suiker dan vergelijkbare plantaardige drinks. Natuurlijk zijn ze ook vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen, dierlijke ingrediënten en lactose.

De varianten Soja en Vanille-Soja zijn ook nog eens een bron van eiwit. En alle vier de varianten zijn rijk aan calcium, vitamine D, B2 en B12. Heerlijk voor bij het ontbijt, maar ze zijn over je ontbijtgranen, bij je havermout, en als basis voor al je smoothies en ‘no-milk’shakes.

De Becel Sojadrink (€ 2,29) en Becel Amandeldrink (€2,79) zijn vanaf nu vooralsnog alleen te koop bij Jumbo. De Becel Choco-Hazelnootdrink en Soja-Vanilledrink zijn vanaf eind augustus verkrijgbaar voor € 2,79 buiten het koelvak bij de houdbare drinks.

Inlichtingen: Upfield Foods, 010 – 439 49 11 | www.becel.nl