Vakcentrum reikt 250ste keurmerk SSK uit

0
Leestijd: < 1 minuut

Gisteren heeft het Vakcentrum het 250ste SSK-keurmerk uitgereikt, aan Jumbo-franchiser Roel Heerschap, voor zijn Jumbo in Weert. SSK is de afkorting van ‘Super Supermarkt Keurmerk’ en is een duurzaamheidskeurmerk voor supermarktondernemers die aan criteria voldoen op het gebied van betrokkenheid bij het plaatselijke marktgebied, personeelsbeleid, assortiment, energie, logistiek, afvalvermindering en omgevingsveiligheid.

(Op de foto vl.n.r.: Patricia Hoogstraaten (Vakcentrum), Harrie ten Have (Vakcentrum), Henriëtte Heerschap, Roel Heerschap, Emile Roemer (gouverneur van de provincie Limburg) en Raymond Vlecken (burgemeester van Weert).

Het gaat om de Jumbo ‘Molenakker’ in Weert. Heerschap heeft vier Jumbo’s en sinds gisteren hebben drie van de vier een SSK-bekroning. Heerschap laat weten dat hij daar voor zijn vierde Jumbo ook naar streeft. Burgemeester Vlecken complimenteerde Heerschap verder ook voor wat hij ‘inclusief werkgeverschap’ noemde, omdat Heerschap ‘mensen met een beperking’ in dienst heeft.