‘V&D’ Schoolcampus krijgt vervolg bij Albert Heijn

0
Leestijd: 2 minuten

Vanaf 6 augustus kunnen jongeren voor schoolspullen terecht bij Albert Heijn. Dan start de tweede editie van de Schoolcampus. De collectie bestaat uit agenda’s, kaftpapier, schriften, collegebloks, schrijfgerei en alle andere benodigdheden voor het nieuwe schooljaar dat eind augustus weer begint.

De schoolartikelen zijn dit jaar onder meer beschikbaar met thema’s als youtuber GameMeneer en het digital influencer platform Frendz. Het assortiment schoolartikelen sluit volgens Albert Heijn aan bij de wensen en behoeften van de klanten oftewel de scholieren. Albert Heijn wil hen een aantrekkelijke keuze aan schoolspullen bieden.

Daarom zijn er vijf unieke en betaalbare lijnen in de collectie: GMNR (GameMeneer): de Youtuber die zijn publiek mee laat kijken als hij een game speelt, Frendz: een groot fashion influencer platform en drie thema’s:
– Kompas: op retro-ontdekkingsreis;
– Bloemen: stoere romantiek;
– Geo Blauw: grafische lijnen en ruiten in grijs, zwart en helder blauw.

Marit van Egmond, commercieel directeur bij Albert Heijn is trots dat er voor het tweede jaar schoolspullen in het assortiment zitten: “We onderzoeken continu welke nieuwe producten en diensten we kunnen aanbieden in onze winkels. Dat doen we al 130 jaar. Uitgangspunt hiervoor is dat het producten zijn die dichtbij onze klanten staan. Een groot gedeelte van onze klanten heeft schoolgaande kinderen, dus dan passen schoolspullen daar ook bij.”

Albert Heijn startte vorig jaar een samenwerking met V&D Concepthouse, het bedrijf dat diverse merken uit de boedel van de verdwenen warenhuisketen V&D heeft overgenomen en exploiteert. Ronald van Zetten, directeur V&D Concepthouse daarover vorig jaar: “Schoolcampus is een waardevol concept dat erg werd gemist in 2016. Daarom zijn we verheugd te kunnen melden dat Albert Heijn en V&D Concepthouse de handen ineen hebben geslagen om deze jarenlange traditie op een nieuwe manier voort te zetten. Het is met trots dat we deze collectie kunnen presenteren in de grootste supermarkt van Nederland.”