Vierde Jumbo Foodmarkt opent deuren in Leidsche Rijn

0
Leestijd: 2 minuten
Vanochtend opende Jumbo in Leidsche Rijn de deuren van de inmiddels vierde Jumbo Foodmarkt. Voorafgaand aan de opening stonden honderden klanten te wachten om als eerste de grootste supermarkt van de regio Utrecht te ontdekken. Op ruim 3.500 m2 wordt behalve supermarktassortiment (van 20.000 artikelen) ook ter plekke verse gerechten door koks en versspecialisten bereid in de wereldkeukens van La Place.
Succesvolle bestaande concepten van Jumbo Foodmarkt zijn aangevuld met nieuwe inspiratie op het gebied van food, zoals ter plekke bereid Mexicaans streetfood, Aziatische  poké bowls en verse kokosnoten. Ook kunnen klanten in de nieuwe bij Jumbo Foodmarkt terecht voor al het lekkers uit de La Place-bakkerij, zoals vers brood en lekkere chocolade.
Colette Cloosterman – van Eerd, CCO van Jumbo Supermarkten: “We spelen vanuit Jumbo continu in op de wensen van klanten en willen verwachtingen blijven overtreffen. In deze conceptstore komen alle ideeën en inspiratie samen die we hebben op het gebied van makkelijk, lekker en gezond eten. Dat doen we met een breed assortiment aan verse, lekkere en gezonde producten én het bereiden van verse maaltijden in onze La Place-keukens. Boodschappen doen bij Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn is echt een feestje. We kijken er dan ook naar uit om iedereen in de regio Utrecht te inspireren met het beste van Jumbo en La Place.”
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn ligt in het centrum van de gelijknamige nieuwbouwwijk in de gemeente Utrecht. De parkeerplaats biedt ruimte aan 1.200 auto’s, waarbij de eerste anderhalf uur parkeren gratis is. De winkel ligt aan het centrale winkelplein en op een steenworp afstand van het station. Mede daarom beschikt deze foodmarkt over ruim bemeten horecavoorziening.
Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn biedt een grote diversiteit aan verse seizoens- en streekproducten en beschikt over de grootste agf-afdeling van het land. De winkel biedt ook het beste van de La Place bakkerij, zoals het populaire worstenbroodje, smakelijke muffins en gebakjes. Ook vers gebrande noten en 128 betaalbare wijnen van mooie nieuwe wijnhuizen van over de hele wereld zijn aan het assortiment toegevoegd. In de categorie vers zijn er slow-cooked vleesgerechten uit eigen keuken, zoals beenham, pulled chicken, pulled pork en veel verse vis direct van de afslag. Ook worden smakelijke Mexicaanse maaltijden en snacks vers bereid, zoals krokante nacho’s met kaas en guacamole en taco’s met verse salsa.
Arjan van der Maas, filiaalmanager van Jumbo Foodmarkt Leidsche Rijn, is blij dat hij samen met zijn team eindelijk van start kan: “We hebben lang toegewerkt naar deze feestelijke opening. Het is fantastisch om te zien dat op deze openingsdag zoveel mensen naar onze winkel komen en zo enthousiast reageren. Onze koks en versspecialisten laten onze klanten kennis maken met het beste op het gebied van lekker en gezond eten. Bijvoorbeeld in onze nieuwe La Place wereldkeukens waar maaltijden vers bereid worden, zoals handgemaakte sushi rolls, vers gedraaide pasta en gezonde salades. Je kunt hiervan genieten in ons Foodcafé, via onze cateringservice of het mee naar huis nemen. We zijn echt ontzettend blij dat de deuren voor onze klanten zijn geopend.”