Vijf minuten op vakantie met Kanzi

0
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Kanzi-appeloogst wordt in Nederland muzikaal ingeluid met de vrolijke caraïbische klanken van ‘Vijf Minuten Vakantie’ van Glen Faria. Fruitmasters ondersteunt Kanzi dit jaar met een muzikale campagne die tijdens de herfstdagen het vakantiegevoel moet oproepen.

Appelmerk Kanzi trapt het begin van de herfst – en het oogstseizoen van de appel –ieder jaar feestelijk af. Dit jaar grijpt Kanzi terug op het ultieme vakantiegevoel. Dat doen ze met Glen Faria, de populaire zanger die o.a. successen boekte met zijn door Davina Michelle vertolkte hit Duurt te lang.

De nieuwe campagne Vijf Minuten Vakantie startte op 1 oktober en bestaat uit onder meer radiospots, advertenties, een YouTube-clip, social media en opvallende verpakkingen. Insteek van de campagne is tijd voor jezelf nemen en genieten. Even loskomen van je werk, de drukte, de verplichtingen. Relax, ontspan en eet een sappige en knapperige Kanzi-appel voor een genietmoment.

De zonnige single ‘Vijf Minuten Vakantie’ zal op meerdere radiostations te horen zijn en heeft bovendien een eigen YouTube-clip gekregen. De verwachtingen zijn hooggespannen, want Glen Faria heeft al meerdere succesvolle nummers op zijn naam staan. Zo schreef hij ‘Duurt te lang’ en ‘Zij weet het’, de nummers waarmee Davina Michelle en Tino Martin hun grote doorbraak beleefden.

Glen over de samenwerking met Fruitmasters: “Ik vind het een eer dat de campagne van Kanzi in het teken staat van mijn nieuwe single. In deze turbulente tijden wilde ik graag wat vrolijks brengen. Muziek is daar niet alleen een ideaal middel voor, het is ook bewezen gezond voor lichaam en geest. Ik hoop dat ik met dit nummer mensen kan inspireren om af en toe even een moment voor zichzelf te pakken. Eet je een appel, dan heb je al even vijf minuten!”

Kanzi is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de nummer twee appelsoort en is breed verkrijgbaar in supermarkten.

Inlichtingen: Fruitmasters, 0345 – 57 88 00 | www.fruitmasters.com