Vomar opent dit najaar vier nieuwe supermarkten

0
Leestijd: 2 minuten

Vomar Voordeelmarkt opent op 25 september de deuren van een nieuwe supermarkt in winkelcentrum Reigersbos in Amsterdam, op de locatie waar voorheen een Boni gevestigd was. Vanochtend maakt Vomar verder bekend dat het de exploitaties van Coop Supermarkten in Uithoorn en die aan het Dijkgraafplein in Amsterdam per 1 november overneemt. Na een grondige renovatie zullen beide vestigingen medio november heropend worden als volwaardige Vomars. Daarnaast wordt op dit moment een compleet nieuwe supermarkt gebouwd in Ter Aar, die geopend zal worden op zaterdag 2 november.

CEO Aart van Haren: “2019 is tot dusver al een buitengewoon succesvol jaar voor Vomar. Na jaren van grote groei in 2017 en 2018 weten we ons succes in 2019 zelfs verder te versnellen met meer dan 10% omzetgroei, waarmee we op autonome basis nu al voor het derde jaar op rij de snelst groeiende supermarkt van Nederland zijn. Dat we niet stil blijven zitten is duidelijk met het toevoegen van vier nieuwe Voordeelmarkten aan de bestaande 65 vestigingen dit najaar. We geloven er sterk in dat we van elk van de te openen vestigingen een succes kunnen maken en zien er naar uit weer veel nieuwe klanten te verwelkomen en ze kennis te laten maken met de garanties van Vomar: de Laagste Prijs, de Beste Kwaliteit en de Snelste Service.”

Vomar blijft ambitieus en wil ook in de toekomst blijven groeien. Samen met zusteronderneming Hoorne Vastgoed wordt continue gewerkt aan verbetering en uitbreiding van het winkelbestand binnen het marktgebied van de formule wat grofweg begrensd wordt door de plaatsen Den Helder – Leiden – Utrecht – Almere. Om toekomstige groei te faciliteren wordt op 15 oktober in Alkmaar een nieuw Vers Distributiecentrum geopend en wordt er tevens hard gewerkt aan een verdubbeling van de capaciteit van de eigen centrale warme bakkerij in Alkmaar die in het voorjaar van 2020 in gebruik genomen zal worden.