Weer autootjes Max Verstappen sparen bij Jumbo

0
Leestijd: 2 minuten

De spaaractie met schaalmodellen van de raceauto van Max Verstappen gaat op herhaling. Jumbo is al jaren sponsor van Verstappen en herhaalt met ingang deze week de populaire spaaractie van vorig jaar. Dit keer gaat het om een collectors item modelauto (1:24) van de Red Bull Racing Formule 1 bolide van Max Verstappen. De modelauto is een exacte replica van de RB15 van Aston Martin Red Bull Racing. Het gaat om de winnende editie van de GP van Oostenrijk, herkenbaar aan de gele banden en het Jumbo logo dat op de neus van de auto prijkt én de gele helm die Max droeg. En: klanten kunnen niet alleen voor een collectors item modelauto sparen, maar kunnen ook de echte life-size raceauto bezichtigen bij een selectief aantal winkels.

Van woensdag 11 september tot en met dinsdag 1 oktober krijgt iedere Jumbo klant bij elke 10 euro aan boodschappen – of bij speciale actieproducten – een gratis spaarzegel. Zodra de finish op de spaarkaart is bereikt, kan de volle spaarkaart worden ingeleverd in alle Jumbo winkels. Met een eenmalige bestelcode kun je voor € 4,99, zolang de voorraad strekt, een schaalmodel raceauto van Max Verstappen bestellen. De voorraad is groot, maar uiteindelijk beperkt. Vorig jaar grepen veel klanten mis.

Aston Martin RB15 op toernee

Roy van Keulen, marketingdirecteur van Jumbo, is blij met de spaaractie: “Samen met heel veel Nederlanders zijn we supporter en fan van Max. “Max’s’ populariteit wordt alleen maar groter in Nederland. Daarom organiseren we – naast deze spaaractie voor deze collectors item – een tour met een echte raceauto van Max Verstappen langs een aantal van onze winkels, waarbij klanten ook het showmodel raceauto in het echt kunnen bekijken. Zo hopen we onze klanten en fans van Max te verrassen.”

De tour met de racewagen gaat langs een selectief aantal winkels. Klanten kunnen bij hun eigen Jumbo nagaan of de trailer ook daar stopt.