Yarrah Petfood voorziet Voedselbank van diervoeding

0
Leestijd: < 1 minuut

Deze week verscheen een speciale editie van Supermarkt.team om supermarktmedewerkers een hart onder de riem te steken vanwege alle hectiek rondom de coronamaatregelen in de winkels. In deze speciale #TROTSOP!-editie werden in samenwerking met zowel de landelijke als plaatselijke Voedselbanken, GfK, FSIN, SVO en vele anderen supermarktmedewerkers geïnformeerd maar vooral ook bedankt voor hun inzet.

Ook tal van leveranciers maakten deze speciale uitgave mogelijk. Bijzonder is dat met deze editie de Voedselbanken worden ondersteund. En dat op meer manieren dan voorzien; complimenten voor onder meer Yarrah Organic Petfood. Deze diervoedingsproducent die een complete range aan biologische diervoedingsproducten biedt stelde naar aanleiding van de samenwerking in deze editie belangeloos diverse pallets met diervoeding beschikbaar voor de Voedselbank.

In een tijd waarin meer Nederlanders noodgedwongen gebruik moeten maken van de voedselbank én de bevoorrading van producten tegelijkertijd niet optimaal is, verdient dit alle lof. De welwillendheid blijkt in de kern van het bedrijf te zitten, zo lezen we op de website van Yarrah.

Wellicht brengt dit voorbeeld van Yarrah andere partijen op een idee. Neem gerust contact met ons op. We brengen u dan graag in contact met onze relaties bij de landelijke en plaatselijke voedselbanken.