Het kassagebied van de vandaag heropende Dirk in Wassenaar.
Het kassagebied van de vandaag heropende Dirk in Wassenaar. R. Joore

Alle winkels van Dirk voorzien van Scan&Go en Safepay

Door: Dave van Loon Nieuws

Na een verbouwing van ruim drie weken is het Dirk-filiaal in Wassenaar vandaag weer geopend voor klanten. Met de heropening van deze winkel in het winkelgebied Starrenburgh zijn nu alle supermarkten van Dirk voorzien van Scan&Go en het gesloten geldsysteem Safepay.

Dirk van den Broek heeft met de heropening van zijn filiaal in Wassenaar nu alle winkels voorzien van Scan&Go en Safepay, zo meldt het bedrijf. Met Safepay wordt contant geld direct na betaling veiliggesteld. Dit zorgt voor een veilige winkel- en werkomgeving voor klanten en medewerkers. Een ander voordeel is de snelheid waarmee klanten betalen, stelt Dirk. Het systeem berekent automatisch het wisselgeld en betaalt dit uit.

Supermarktmanager Jan van Waas van de Wassenaarse Dirk: “De inwoners van Wassenaar kunnen vanaf vandaag hun boodschappen doen in een vernieuwde winkel. Met meer ruimte voor groenten en fruit, duurzame koelingen, een veilige oplossing voor contant betalen met Safepay en een keuze in afrekenen door de toevoeging van Scan&Go. Dat maakt boodschappen doen bij Dirk nog gemakkelijker.”

Dirk focust zich naar eigen zeggen op duurzame verbouwingen, waarbij het vervangen van koelingen naar een energiezuinig alternatief en het gasloos maken van de supermarkten centraal staat. De komende jaren worden volgens het bedrijf gemiddeld tien Dirk-winkels per jaar verbouwd volgens deze duurzame uitgangspunten. In totaal heeft Dirk momenteel 130 supermarkten.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.