Ferry Moolenschot directeur Supermarkten Jan Linders

0
Leestijd: < 1 minuut
Bij Jan Linders is Ferry Moolenschot (34) benoemd tot directeur Supermarkten. Moolenschot heeft ruime ervaring in de supermarktwereld en maakte in december 2013 de overstap naar Jan Linders, waar hij toen startte als adjunct-directeur Supermarkten. 

De Raad van Commissarissen stemde enthousiast in met deze benoeming, aldus Jan Linders in het persbericht. Algemeen directeur Leo Linders over de benoeming: “Ferry heeft in korte tijd het vertrouwen van onze medewerkers en managers gewonnen en heeft de basis gelegd voor de optimalisatie van de winkeloperatie. Wij zijn er volledig van overtuigd dat we samen de stappen gaan zetten die ons bedrijf nog effectiever en concurrerender maken, zodat wij verder kunnen excelleren voor onze klanten, want daar doen we het uiteindelijk voor.”
Vóór hij bij Jan Linders aan de slag ging was Moolenschot onder andere werkzaam als operationeel manager ondernemers en filialen bij C1000. De formule, de cultuur en de kansen die er bij Jan Linders liggen, maakten voor Moolenschot de switch naar Jan Linders een logische en uitdagende vervolgstap. De benoeming tot directeur bekrachtigt deze keuze.