Het team van Dekamarkt Vlijtseweg Apeldoorn.
Het team van Dekamarkt Vlijtseweg Apeldoorn.

Beste Dekamarkt staat in Apeldoorn (Vlijtseweg)

Door: Dave van Loon · leestijd 1 minuut Nieuws

De Dekamarkt aan de Vlijtseweg in Apeldoorn is de winnaar van Deka’s winkelwedstrijd. De winnaar werd afgelopen zaterdag bekendgemaakt tijdens een finalefeest bij Claus in Hoofddorp. Algemeen directeur Dekamarkt Bart Oprel reikte de prijs samen met Maarten Kat uit.

“Deze schone en opgeruimde winkel blonk uit in gastvrijheid. De producten zijn mooi en commercieel gepresenteerd en de schappen goed gevuld. Een terechte winnaar”, aldus algemeen directeur Bart Oprel. “Alle andere winkels verdienen ook een compliment voor hun inzet. Ze hebben enorm hun best gedaan om een klantvriendelijke, commerciële en verzorgde supermarkt neer te zetten voor onze klanten.”

Robin Tellegen, supermarktmanager van de winnende Deka: “Ik ben superblij met deze titel en heel trots op mijn team. We hebben hier keihard voor gewerkt. In 2018 wonnen we ook al. Deze titel nog een keer binnen slepen voelt extra speciaal.”

Winnaars in Waarland, Blokker en Apeldoorn

Voor een eerlijke strijd waren de winkels onderverdeeld in drie categorieën: ‘buurtsuper’, supermarkt’ en ‘grote supermarkt’. De hoofdprijs was de titel ‘Beste DekaMarkt van Nederland’. Daarnaast werden er ook nog prijzen uitgereikt aan de winnaars per categorie. Waarland werd de beste buurtsuper, Blokker de beste supermarkt en Dekamarkt Vlijtseweg Apeldoorn de beste grote supermarkt. De winnende filialen vieren de winst met hun klanten. Deze krijgen in de winkel een lekkere traktatie en profiteren van extra feestaanbiedingen. Voor de medewerkers is er taart.

De winkelwedstrijd ging in januari van dit jaar van start met alle 104 winkels, onderverdeeld in drie categorieën: buurtsuper, supermarkt en grote supermarkt. Alle winkels werden beoordeeld op aspecten als controle op verkoop alcohol en tabak, commerciële uitstraling, vakkennis, hygiëne en cijfers. Daarna volgden drie winkelrondes waarin collega’s van diverse afdelingen van het hoofdkantoor zoals marketing en commercie, de winkels punten gaven op hun vakgebied.

Lange afvalrace

Eind mei werd per categorie de top 10 bekend gemaakt. Deze 30 winkels mochten verder strijden in de race om de titel. In juni en juli vielen er steeds meer winkels af. Uiteindelijk belandden 13 winkels in de finaleronde, die op 14 juli plaats vond. Collega’s uit verschillende disciplines binnen het bedrijf bezochten en beoordeelden die dag de filialen. Hierna bleven 9 winkels, 3 per categorie, over. Deze winkels kregen een uitnodiging voor het grote finalefeest bij Claus in Hoofddorp.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief