Afbeelding
Foto: Robert Joore

Eerste Dirk in Purmerend

Door: Dave van Loon · leestijd 1 minuut Nieuws

Dirk van den Broek heeft vandaag in winkelcentrum Makado de eerste Purmerendse vestiging geopend. Ook Purmerend profiteert vanaf nu van het voordeel van de laagste prijzen van Nederland, aldus Dirk. Lokale schooljeugd werd uitgenodigd voor een speciaal openingsontbijt.

Via het meldpunt ‘hiergraag@dirk.nl’ kwamen volgens Dirk vele verzoeken binnen voor een vestiging van een Dirk van den Broek in Purmerend. ‘De boodschap was duidelijk: Purmerend heeft behoefte aan een Dirk. Vandaag is het zo ver en geeft de supermarkt gehoor aan de wens van de inwoners van de stad’, aldus een ronkend persbericht.

Groep 6, 7 en 8 van basisschool ‘t Prisma waren aanwezig bij de opening. Dirk trakteerde alle kinderen op een gezond en lekker ontbijt en daarna hielpen twee leerlingen bij het knippen van het lint voor de officiële opening. Om de komst van Dirk naar Purmerend extra te vieren, geeft de discounter drie weken lang een feestelijk product mee aan klanten. Elke dag is het een ander product (en op = op).


Winkelbeeld van de nieuwe Dirk in winkelcentrum Makado in Purmerend. - Foto: Robert Joore

Supermarktmanager Cunera Sengers: “Er is de afgelopen weken hard gewerkt om het pand om te toveren tot een moderne en energiezuinige supermarkt. Elke week verrassen we onze klanten met nieuwe aanbiedingen, bijzondere Kanskoopjes en lekkere Weekendverwenners. Afrekenen kan gezellig aan de kassa bij mijn collega’s of simpel en snel op het zelfscanplein. We willen dat de nieuwe Dirk-supermarkt een plek is waar je graag komt. Mijn team en ik staan klaar om iedereen wegwijs te maken in hun nieuwe supermarkt.”

Met het oog op duurzaamheid en daarmee de toekomst heeft het bouwteam de supermarkt grondig aangepakt. Tijdens de verbouwing is gekozen voor milieubewuste oplossingen zoals het hergebruiken van restwarmte uit de koelingen om het pand te verwarmen, wat zorgt voor een lagere CO2-uitstoot en verminderd energieverbruik. Dirk van den Broek in Purmerend is zeven dagen per week geopend en biedt ruime parkeergelegenheid rondom Winkelcentrum Makado.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures