Afbeelding

Hoogvliet opent nieuwe supermarkt in Capelle

Door: Dave van Loon Nieuws

Volgende week (donderdag 4 april) opent de Hoogvliet een nieuwe supermarkt in Capelle aan den IJssel. De nieuwe Hoogvliet is gevestigd in de wijk Schollevaar aan de Prado 1 in een pand waar voorheen een Action was gevestigd. Het is het 74e filiaal van Hoogvliet en de allereerste vestiging in Capelle aan den IJssel.

De nieuwe supermarkt is volgens Hoogvliet van alle gemakken voorzien. De klant kan er onder andere terecht voor heerlijk vers brood uit de eigen bakkerij, verse groenten en fruit, vlees, vleesvervangers, broodbeleg en kaas uit alle windstreken. Verder is er een slijterij en een klantenservice voor postzegels, loterij en bloemen & planten. ‘En dat allemaal voor de laagste prijzen en met de gezelligste service’ claimt Hoogvliet.

Capelle aan den IJssel vormde tot dusver een witte vlek in het marktgebied van Hoogvliet. Volgens gegevens van Superdata is de dichtsbijzijnde bestaande Hoogvliet in Rotterdam te vinden. Capelle aan den IJssel telt zo’n 67.500 inwoners die op dit moment al de beschikking hebben over 16 supermarkten. De grootste is een Albert Heijn van ruim 2.100 m2 wvo in de Centrumpassage.

De opening van de nieuwe supermarkt wordt groots gevierd, zegt Hoogvliet in een persbericht. Er worden op de dag van de opening dan lootjes uitgedeeld waarmee de eerste klanten kans maken op diverse prijzen, zoals 1 minuut gratis winkelen in de nieuwe supermarkt, waardecheques van € 50,- en Feyenoord-shirts. De prijsuitreiking is om 7.45 uur, zodat de eerste klant nog voor het openingsmoment in een minuut tijd zijn of haar winkelwagen vol kan gooien.

Voor de eerste 250 klanten ligt er op de openingsdag een heerlijk Sallands zonnepitbrood uit eigen bakkerij en een roomboter-boluscake klaar. Verder zijn er die eerste dagen ‘spectaculaire aanbiedingen’ en daarna iedere week ‘minimaal 100 aanbiedingen’, aldus Hoogvliet.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.