Roy van Keulen directeur e-commerce Jumbo
Roy van Keulen directeur e-commerce Jumbo Shelflife

Roy van Keulen directeur e-commerce Jumbo

Algemeen
Roy van Keulen is de nieuwe directeur e-commerce bij Jumbo. Van Keulen (op voorgrond foto) heeft meer dan 15 jaar omni-channel ervaring opgedaan bij onder meer TomTom en Maxeda. Van Keulen is de opvolger van Roland van den Berg, die halverwege vorig jaar afscheid nam van Jumbo en inmiddels directeur e-commerce is geworden bij A.S. Watson (Kruidvat). In de tussenliggende periode werd de functie ad interim ingevuld door Jurriaan Pouw, die bij het e-commerce team betrokken blijft.
CFO Ton van Veen, die gisteren in Rotterdam het 300e Pick Up Point van Jumbo opende, sprak opnieuw als ambitie uit dat Jumbo online marktleider wil worden. Van Keulen moet hieraan de komende tijd invulling gaan geven. Daarnaast bezorgt Jumbo boodschappen aan huis op meer dan 100 locaties, waaronder de regio’s Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Vanaf nu geldt dat ook voor de regio Rotterdam.
Van Keulen was tot eind vorig jaar chief marketing officer voor Maxeda’s bouwmarkten in de Benelux (o.a. Praxis) en werkte daarvoor bij TomTom, laatstelijk in de functie van vice president e-business.
{jcomments off}

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.