Commercieel directeur Willem Boon (l) en manager Convenience & Buurt Eric Brosius in een Boon's Markt.
Commercieel directeur Willem Boon (l) en manager Convenience & Buurt Eric Brosius in een Boon's Markt. ROB KEERIS

Boon vernieuwt Boon’s Markt Barendrecht

Door: Dave van Loon Nieuws

De Boon’s Markt in Barendrecht heropent aanstaande maandag na een verbouwing. De supermarkt aan de Marijkesingel is volgens Boon Food Group zelf één van de paradepaardjes van de formule.

De Boon’s Markt was destijds ook één van de eerste supermarkten van de formule waar in de winkel gekookt, gebraden en gegrild wordt. Verder heeft de winkel een ambachtelijke slagerij en ruim opgezette versafdelingen. Om deze afdelingen nog beter tot hun recht te laten komen is er met de verbouwing meer ruimte gemaakt, zijn de koelingen vergroot en wordt het assortiment groter en beter gepresenteerd, zodat er nog meer keuze voor de consument ontstaat.

Volgens Boon worden ook de bloemenafdeling en het tapas/buitenlandse kaasassortiment uitgebreid. Er worden zes zelfscankassa’s geplaatst, waardoor de klanten sneller kunnen afrekenen. Tevens kan afgerekend worden met een app op de telefoon. Boon is een van de eerste winkelketens die al geruime tijd het voor klanten mogelijk maakt om met de eigen telefoon de boodschappen te scannen en af te rekenen.

Boon houdt echter vast aan bediende kassa’s, aangezien een deel van de consumenten het persoonlijk contact zeer op prijs stelt en daarvoor kunnen klanten vanaf aanstaande maandag kiezen uit een van de vier bedieningskassa’s. De winkel is dan ruim een week dicht geweest vanwege de verbouwing.

Naast deze verbouwing is Boon bezig met de voorbereiding van een aantal nieuwe winkels. De eerstvolgende opening staat gepland in Bosschenhoofd, waar een volledig nieuwe Boon’s Dagmarkt de deuren zal openen. Boon zou daar samenwerken met de supermarktondernemers Cees en Walter van Eekelen die Plus-supermarkten hebben in Rijsbergen en Alphen.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.