Grote belangstelling bij de opening van de eerste supermarkt van Dirk in Waddinxveen.
Grote belangstelling bij de opening van de eerste supermarkt van Dirk in Waddinxveen. RJOORE

Eerste Dirk in Waddinxveen

Door: Dave van Loon Nieuws

Gisterochtend opende Dirk een nieuwe supermarkt in winkelcentrum Gouweplein in Waddinxveen. Daarmee staat de teller voor de ‘kwaliteitsdicounter’, zoals Dirk zichzelf graag noemt, nu op 131 supermarkten. In Waddinxveen krijgt Dirk te maken met flinke concurrentie.

Waddinxveen ligt in het hart van het marktgebied van Dirk van den Broek en toch was de soft discounter er nog niet gevestigd. Met de opening van een nieuwe supermarkt in winkelcentrum Gouweplein heeft Dirk dus een ‘witte vlek’ in het vestigingennetwerk ingevuld. In winkelcentrum Gouweplein zijn volgens Superdata al een Albert Heijn, Jumbo en Lidl gevestigd en in totaal beschikt Waddinxveen, een gemeente met circa 34.000 inwoners, over acht supermarkten.

Supermarktmanager Marc de Meij verrichtte gisteren de openingshandeling: “De komst van Dirk was niet te missen door de aankondiging op bussen, het uitdelen van onze opvallende tassen en de rode posters die voor vele ramen hingen om zo kans te maken op een gevulde Dirk-tas. Maar nu openen we dan ook echt de eerste Dirk in Waddinxveen. Na een aantal weken hard werken, mag ik iedereen welkom heten in deze moderne en energiezuinige supermarkt. Elke week verrassen we onze klanten met scherpe aanbiedingen en lage prijzen. Mijn team en ik staan klaar om iedereen wegwijs te maken.”

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.