Plus: 100 ophaalpunten, 200 thuisbezorgwinkels
Plus: 100 ophaalpunten, 200 thuisbezorgwinkels Shelflife

Plus: 100 ophaalpunten, 200 thuisbezorgwinkels

· leestijd 1 minuut Algemeen
Deze maand bereikt Plus een volgende mijlpaal in de ontwikkeling van zijn online boodschappenservice. Het opent de honderdste Plus Ophaalpunt (POP) in Plus Zuidplas in Waddinxveen en Plus Haarlem biedt als tweehonderdste Plus thuisbezorging van boodschappen aan.
Of het nu gaat om thuisbezorging of ophalen in de winkel, in beide gevallen bestellen consumenten hun boodschappen op de website van Plus via de Plus-app. Die worden vervolgens in de betreffende lokale winkel verzameld. Halen consumenten hun bestelling in de winkel op, dan worden de boodschappen klaargezet bij het Plus Ophaalpunt in de betreffende winkel op het door de consument gekozen tijdstip.
Worden de producten thuisbezorgd, dan kan dat direct nadat deze in de betreffende winkel zijn verzameld. Met Plus Express hebben consumenten hun boodschappen zelfs dezelfde dag nog in huis. Na de start met vier winkels is deze service recent uitgebreid naar ruim dertig winkels.
Tamara Smith-Zonneveld, online en e-commerce manager bij Plus: “We merkten onder particulieren een toenemende vraag naar online en flexibel boodschappen doen. Daarom intensiveren wij onze e-commercemogelijkheden steeds meer en zijn wij verheugd dat ook onze ondernemers hier de meerwaarde van inzien, dit mogelijk maken en zo de verbinding met de lokale markt meer invulling geven. Het grote voordeel van een lokale winkel is, dat de boodschappen sneller bij consumenten kunnen worden bezorgd. De boodschappen zijn bovendien in voor hen bekende handen.”
De kosten voor het ophalen van de boodschappen in de winkel bedragen € 2,50 euro; de kosten voor het thuisbezorgen bedragen € 6,-.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Vacatures

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.