Spar University biedt diensten aan ziekenhuizen aan
Spar University biedt diensten aan ziekenhuizen aan Shelflife

Spar University biedt diensten aan ziekenhuizen aan

Algemeen

Terwijl supermarkten ongekend drukke dagen beleven zijn nagenoeg alle winkels van Spar University gesloten. Reden zijn de op 13 maart door de overheid afgekondigde maatregelen vanwege de corona-uitbraak waaronder de sluiting van hogescholen en universiteiten. Spar University biedt nu haar teamleden aan om te helpen in de veelal nabijgelegen universitaire ziekenhuizen.

Spar University wil tevens een coördinerende rol vervullen tussen de ziekenhuizen, zorginstellingen en organisaties en de studentenwereld. Spar University vraagt tevens aan collega-ondernemers medewerkers aan te melden en beschikbaar te stellen. De campusretailer vraagt aan alle ‘corona breakout management teams’ van ziekenhuizen zich te melden.

Om de groep helpers groter te maken vraagt het bedrijf ook andere bedrijven waar operationele werkzaamheden zijn gestopt zich aan te melden met beschikbare teamleden. Aanmelden kan hier.  Op de speciale ‘vrienden tegen corona’-webpagina kunnen hulp-aanbieders en hulp-vragers zich als bedrijf of instelling gratis aanmelden. Het platform ‘vrienden tegen corona’ is tevens te vinden op Linkedin.

Spar University wordt op dit moment als een van de eerste in de food retail geconfronteerd met sluiting. De horeca, inclusief cateraars is sinds afgelopen zondag ook definitief geconfronteerd met sluiting. De retailer heeft tien winkels verdeeld over de campussen van Utrecht (UMC), Amsterdam (VUmc en AMC), Rotterdam (EMC), Delft, Eindhoven (JBZ of St. Anna) en Nijmegen (Radboud ziekenhuis).

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures