Commercieel directeur Willem Boon (l.) en manager Convenience & Buurt Eric Brosius in de Boon's Markt in Papendrecht.
Commercieel directeur Willem Boon (l.) en manager Convenience & Buurt Eric Brosius in de Boon's Markt in Papendrecht. Rob Keeris

Zesde Boon’s Dagmarkt opent in Gouderak

Door: Dave van Loon Nieuws

Op woensdag 29 maart opent de zesde Boon’s Dagmarkt van de familie de Haaij in Gouderak (Kranepoort 14). De openingshandeling wordt gedaan door de leerlingen van de basisschool uit het dorp. Het gaat om een voormalig Coop-vestiging die de afgelopen weken volledig is vernieuwd.

De vloer en de complete inrichting is vervangen waardoor de winkel aan de laatste eisen voldoet en tevens een stuk energiezuiniger is. De versafdelingen zijn weer prominent aanwezig, in de winkel worden brood en lekkernijen vers gebakken, een groente en fruitafdeling met een groot assortiment kant en klare producten en een volledig assortiment kruidenierswaren.

26x Boon’s

De familie de Haaij, die al vele jaren de supermarkt in Gouderak exploiteert, is erg blij met de totaal vernieuwde winkel en de samenwerking met Boon Food Group. In de winkel is nu ook een slijterij gevestigden en er is een DHL-afhaalpunt toegevoegd. Een lokale touch is uiteraard ook aan deze vestiging weer toegevoegd. In totaal zijn er nu zesentwintig vestigingen onder Boon’s Markt en Boon’s Dagmarkt en de komende tijd zullen er nog meer in het straatbeeld verschijnen.

Belangstelling ondernemers

Volgens Boon staat de formule volop in de belangstelling van ondernemers van andere ketens. Willem Boon, directeur commerciële zaken: “Met de opening van deze winkel bevestigen wij nogmaals onze doelstelling die gericht is op groei van het aantal supermarkten, zowel groot als klein, die de kracht van de formule combineert met lokaal ondernemerschap. We zijn klaar voor uitbreiding en zullen komend jaar verder gaan met de ombouw van MCD naar Boon’s Markt/Boon’s Dagmarkt en het openen van nieuwe vestigingen”.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief