Afbeelding

De teller van Jumbo in België staat nu op 30

Nieuws

Sinds deze week staat de teller van Belgische vestigingen van Jumbo op 30. In Lier – ten zuidoosten van Antwerpen – ging gisteren namelijk een nieuwe Jumbo open, in een voormalige discotheek. Deze nieuwe Jumbo omvat 2.656 m2 vvo.

Jumbo spreekt in het persbericht van ‘de beste service, een buitengewoon groot assortiment en altijd lage prijzen’ en dus niet ‘grootste assortiment’ en laagste prijzen’. Het grootste assortiment zal wellicht in een Carrefour-hypermarkt te vinden zijn, daarnaast strijden Colruyt en Jumbo om ‘de eer’ van lage prijzen en ook Albert Heijn geldt in België als lageprijzenformule. (Op de foto: vierde van links manager België van Jumbo Peter Isaac en zesde van links ceo Ton van Veen, fotobron: Jumbo.)

Eerder was er even wat twijfel over de opmars van Jumbo in België, toen bleek dat Jumbo een filiaal in Zonhoven eind dit jaar gaat sluiten. Maar kort daarop bleek Jumbo meteen al nieuwe vestigingen te openen. Niettemin zegt Isaac in een interview met RetailDetail naar aanleiding van deze opening dat Jumbo ‘wat geduld’ nodig heeft bij het uitbreiden van het aantal filialen in België.

Nieuws

Personality's

Opinie

Productnieuws

Branche & Cijfers

Abonneren op FoodPersonality

  • Weet wat er speelt! Ontvang een jaar lang FoodPersonality!
  • Maak nu voordelig kennis met Foodpersonality door eerst 4 nummers te ontvangen.
  • Vacatures

    Nieuwsbrief